torsdag 13 december 2007

Tryggt och säkert

När prylar är trasiga på transportmedel vill jag gärna att det ska finnas vissa rutiner kring hur man informerar och hanterar detta. SL till exempel har ju sina orangea felanmält-lappar när dörrar, spärrar eller annat har gått sönder. SJ kör lite mer old school, nämligen handskrivna lappar. Ibland på papper, ibland på servetter...

7 kommentarer:

heja björn sa...

jag har prydliga orangea lappar som jag brukar klistra upp. snyggast är nog ändå alternativet till de digitala skyltarna som visar vagnsnummer och destination, de brukar vanligen ersättas med papperstallrikar. snyggt!

Sol sa...

Hehe jag älskar den här bloggen! Brukade själv åka ofta mellan Stockholm och Lund förut då min pojkvän bodde där så man känner ju igen en hel del av det du skriver. Tror till och med jag vet vem tågvärden med tofs är. Fast kan ju finnas flera med tofs men ändå..

Linda sa...

Björn: ja, papperstallrikar är ju en klassiker! Ska tänka på dig om jag ser en orange lapp.

Sol: tackar! Det kan ju visst vara samma tofstågvärd, det är ju samma sträcka! Vi säger att det är samma, det blir roligare så!

heja björn sa...

tänker ni på den glade mannen som blev anklagad för att vara full på jobbet bara för att han gick runt och spred god stämmning ombord på tåget?

Sol sa...

Om han blivit anklagad för det så är det han vi pratar om. Har visserligen svårt att tro det för han var bara glad och trevlig.. och hade tofs. Jag tyckte om honom! =)

heja björn sa...

han är en klippa! jobbar man med honom så vet man att det brukar ordna sig även om det blir något strul under resan. han sprider verkligen glädje på tågen!

Linda sa...

lala, jag ar pa semester, men kul att ni far kontakt med varandra :)