torsdag 20 december 2007

tågnr 538:

va i helvete är det för fel på tåg 538 från Malmö till Stockholm?!?!?Va e det för jävla fel på avgång 16:24 från Norrköping till Stockholm?!?!? Kan någon människa på denna planet säga det till mig?! Varför är alltid detta tåg trasigt?!?!Varför gör SJ inget åt detta?!?! Varför köper SJ inte ett nytt 538 tåg för alla miljoner kronor i vinst som SJ säger säg ha gjort?! Varför anställs 1000 nya?! Varför köps inte nya tåg in?!?!? Vem bryr sig om service när alla vill ha hela tåg som går i tid?!?!?!? SJ!!! Kan någon berätta för mig?

3 kommentarer:

heja björn sa...

nu är det ju inte så att det är samma tågsätt i 538 varje dag. fordonen roterar fritt i trafikupplägget. personligen pendlade jag i 1,5 år med 538 nästan varje dag mjölby-stockholm, och på den tiden så gick det rätt smärtfritt. jag vet dock inte hur statistiken ser ut idag.
imorgon är det ju fredag, då borde du åka en timme tidigare med 536, då sitter jag längst där framme =P

daniel sa...

ja förstår att tågen roterar fritt. Allt för ofta, tror jag dock att 16:24- avgången från Norrköping till Stockholm, tågsätt 538, är sammankoplad av samma jävla gamla dåliga lok! Har även fått det förklarat för mig idag. Det tåget, som oftast är tågsätt 538, är inget bra tåg. Idag åker jag med tåg 531. Det ska tydligen vara ett pimpat tåg! Ser mkt fram emot det....God jul!

Jonas sa...

Men jag läste "nånstans" i mellandagarna att SJ fattat principbeslut att köpa en massa extratåg till västkusten för att frigöra X2000 till.. övriga landet.

Vet inte var jag läste det dock, konstigt att jag inte hittar det bland pressmeddelandena på sj.se