tisdag 3 februari 2009

Stopp i Älvsjö

Tydligen så är en gångbro i Älvsjö i rätt kasst skick och tågtrafiken är avstängd. Skönt att mitt tåg hann förbi innan de stängde av, jag hade inte pallat mer strul. Förra veckan var det entimmesförseningar två kvällar, och det allmänna strulet vid spår 12 verkar göra så inte ens SJ:s egen personal vet vilket tåg de ska åka med.

Enligt Banverket är stoppet på order av Räddningstjänsten och man vet inte när trafiken kommer att komma igång igen.
(Uppdatering: Medan jag skrev inlägget har trafiken kommit igång igen, men förseningar kvarstår enligt Banverket under resten av trafikdygnet.)

Ber om ursäkt om bloggtempot är lite lägre och inläggen lite tråkigare än när Linda skriver. Ni får hålla tillgodo så länge, eller stryra upp en läsarprotest.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken lättnad att det var "falskt alarm" och att tågen rullar .
Onsdag 6.21 från Sthlm on time so far.

Stefan sa...

Hej!
Jag lägger också min röst på att bloggen har tagit ett starkt kliv nedåt sedan linda gick på mammaledighet... Linda snälla byt bloggare. Annars kommer nog alla dina trogna läsare att försvinna.

Tilly sa...

Äsch, va taskigt, han är väl bra! Inte lätt att ta över! Kämpa på bara! Sitter på x2tåget 520 mot Sthlm... bara 40 min försenad... inte alls jobbigt... snart börjar det bli svårt att förklara på jobbet...

Linda sa...

Ja, ge Jonas en chans! Det kan ju inte vara lätt att ta över efter mig ;-)

Annars är du välkommen att blogga här, Stefan! Det är ett tungt lass att dra ensam, sjbloggen.