fredag 5 september 2008

Mycket bra service!

I morse hade tåget inga numreringar på vagnarna, vilket skapade stor irritation och huvudbry hos passagerarna. De flesta gick in i bistrovagnen och frågade bistromannen vilken vagn de befann sig i. Bland annat utspelade sig följande konversation:

Tant: vilken vagn är det här?
Bistroman: 4
Tant: varför står det inte på tåget?
Bistroman: för att skyltarna är trasiga.
Tant: jaha, men det vore ju väldigt bra om det stod.

Eh, ja det är klart att det vore väldigt bra. Som att det var med flit. Bistromannen var mycket vänlig mot alla passagerare och jag fick lust att erbjuda mig att ställa mig utanför tåget och ropa ut vagnsnumren. Men precis då blåste konduktören i visselpipan.

2 kommentarer:

heja björn sa...

Åkte du 05:20 imorse?
Jag körde den avgången och vi hade problem med skyltsystemet på hela tåget. Istället för att som normalt skylta vagn 1-6 så ville tåget enbart skylta vagn 2-7, något jag aldrig varit med om tidigare.

Eftersom varje dörr var uppmärkt med korrekt vagnsnummer på klistermärken så valde vi att helt stänga av de elektroniska skyltarna, annars hade med största sannolikhet förvirringen varit ännu större.

Linda sa...

5.20, är du galen??? Nej det här var 7.20. Jag hade sovmorgon. Men det var kanske samma fel. Här fanns inga klistermärken på dörrarna, därav den stora förvirringen. Men jag hjälpte till så gott jag kunde :-)