tisdag 30 september 2008

Fortfarande utan sms

Jag kan fortfarande inte välja sms-biljetter när jag bokar och börjar bli lite nervös inför nästa veckas bokning. Jag har nämligen börjat åka 7.20 tåget oftare, vilket innebär att jag måste boka i god tid. Bokningen blir nämligen alltid full även om tåget har platser kvar. Hur nu det går ihop.

5 kommentarer:

Jonas sa...

För mig går det utmärkt: Man väljer att biljettlöst med kundkort, skriver i sitt mobilnummer och klickar i knappen bredvid så får man ett sms.

Fast det kanske är olika för årskort och månadskort.

Anonym sa...

Har månadskort och skriver in Prionr:et och då kommer Biljettlöst med kundkort fram så att man kan få via SMS. Prova det.

Linda sa...

Tack, ska prova!

Anonym sa...

Ursäkta om jag missuppfattat vad du menade, men om du inte gör som anonym och jonas skrev: hur gör du istället?

Att bokningen är full när det faktiskt finns platser lediga beror dels på att folk med års- och månadskort samt 10-biljetter bokar in sig på flera avgångar; dels på att folk missar tågen; och dels på att folk inte avbeställer sina biljetter för att de vet att de inte får pengar tillbaka.

Linda sa...

Anonym2:
Jag fyller inte i mitt prionr, då får jag bara välja mellan att hämta ut biljetten eller att få e-biljett. Idag är det dags för nästa veckas bokningar, så jag hoppas det funkar, annars ligger väl kundtjänst risigt till igen ;-)

Jag vet att det är anledningen och jag är väl delvis en bov i det sammanhanget... samtidigt är det ju så oflexibelt att man MÅSTE dubbelboka vissa dagar. Ibland kan man inte åka från jobbet 16.24 fast man har bokat det tåget för att man helt enkelt inte är färdig.