söndag 23 mars 2008

Trasigt.

Nu verkar ju SJ vara helt trasigt. Igen. Jag ska sluta åka tåg.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det har uppstått ett fel i bokningen! När man bokar tur och retur via internet så får man återresa dagen efter trots att man valt återresa samma dag. det har varit så i flera dagar nu. Ingen som har upptäckt det?

Linda sa...

Jo jag har upptäckt det... som sagt, trasigt.

Anonym sa...

jag tänkte att SJ skulle upptäcka det trasiga...

heja björn sa...

Nu händer det inte så jätteofta att jag bokar biljetter hos SJ, men jag gjorde just precis ett litet prov med en tur och retur resa till Gävle från Stockholm den 28/3. Jag kunde inte upptäcka att jag per automatik fick återresa dagen efter och jag följde bokningen så långt det gick utan att behöva göra en betalning.

Anonym sa...

Oj då vad konstigt, jag har försökt massor med gånger. Jag meddelade SJ i morse om problemet.

Anonym sa...

Nu har jag testat med 2 april men nu är det ett annat fel; den säger att återresan är för tidig trots att jag valt tur 6.00 retur 16.00 samma dag...

Anonym sa...

nu funka det ... märkligt..

Anonym sa...

Svar från Sj 30 mars
Hej!
Tack för att du har kontaktat oss.
Detta fel skall nu vara åtgärdat.
Med vänlig hälsning

SJ AB

Jonas sa...

Jo, jag drabbades också av det där förra veckan. Dessutom var det helt omöjligt att avboka biljetterna.

De har dessutom i smyg ändrat villkoren för pälsdjur på nattåg. De kan ju drömma om att jag tänker åka 19 timmar på sittplats. Jag tar flyget i stället, då kostar det dessutom mindre än hälften så mycket för mina vänner! :)

(SJ vill ha 800-1200 kr för en enkel resa till Abisko, medan Skyways tar strax under tusenlappen tur/retur till Hemavan. Jo, jag inser att det är skillnad på Abisko och Hemavan men det är inte jag som lägger räls.)

Jonas sa...

DÄREMOT fick jag igår när jag bokade mina biljetter per telefon veta att reseprofilerna är planerade att komma tillbaka den 20 april.