fredag 11 januari 2008

Trevlig resa

Döm om min förvåning när jag åkte hem idag - 16.24 en fredag - och satte mig i en ganska tom och nästintill tyst vagn! Fredagarna brukar alltid vara värsta stökdagarna på tåget hem, folk dricker öl och vin och skrattar och ropar och det dräller av ungdomar och familjer och barn. Folk kräks och bråkar.

Men inte idag. Det var en riktigt trevlig resa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som medlem i den fiktiva klubben "yrkesresenärer" gläds jag åt att du haft en trevlig resa och att tågen är i tid.Själv trivs jag ganska bra ombord på tåg och även om jag mest ägnar mig åt att läsa, så upplever jag det stimulerande att få en pratstund med mina medresenärer.Dessutom tycker jag att det vore mysigt om sj-bloggen får lite mindre av frustrerat klagande och lite mer av positiva upplevelser.Och så får vi inte glömma att när tåget glider fram genom landskapet är vi alla aktiva miljökämpar.Men OK Linda jag fattar att du behöver få ut din frustration när det krånglar.
Så jag kommer att följa dig på färden - även om/när du klagar!

Linda sa...

Vilken trevlig klubb! Får man va med? Det är klart att det finns positiva upplevelser och vissa av dem skriver vi ju om här på bloggen. Men syftet med bloggen är , som det står på förstasidan, att häva ur oss frustration. Välkommen hit!