onsdag 9 januari 2008

Kräk

Sluta ta med kräkbenägna barn på tåg! Snälla! Det är så äckligt!

I morse kräktes ett barn. Jag satt inte så nära, men ljudet... blä.

Jag upprepar: barn borde inte få åka tåg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så jättemycket för välkomsthälsningen Linda!
Förstår mer än väl din avsky för "kräkbarn/barnkräk".
Som förälder har jag kanske en viss fördragsamhet med störande barn på tåget men jag tänker rätt ofta "fula" tankar om mina medpassagerare.I 1:a klass är det inte barn som väcker ens lägre instinkter men väl högljudda mobilpratande pösmunkar.
Hälsningar från Linda som tvingas publicera under "sign anonym" eftersom min adress plötsligt avvisades som ogiltig.

Linda sa...

Det blir ju lite speciellt, när tågen är ens arbetsplats, sovplats, kök... Dessutom är jag en extremt kräknojjig person. Jag tycker inte att nån som kräks borde få åka tåg, egentligen. Ledsen att blogger krånglar med adresser :(

Jonas sa...

Kräk som kräk. Jag brukar spy galla över de arroganta kräken (ha! där fick jag till det!) som kollar på film/nyheter/whatever utan hörlurar, och de som kliver på min hund.

Men barn och deras föräldrar kan faktiskt vara extremt tröttsamma. Det känns lite som att vissa förväntar sig att världen ska snurra runt dem i stället för solen bara för att de har klämt ur sig ett par högljudda ungar som de inte kan uppfostra ordentligt.

Nä, nu är det färdiggnällt för idag. Jag är ju till och med på riktigt bra måndagshumör. Det har nog att göra med att jag åkte med ett halvfullt 08:04-tåg i stället för ett smockfullt 07:02-tåg idag. Heja flextid!

Emelinda sa...

Ok, om inte åksjukebarn ska få åka tåg. Ska då gnälliga patetiska vuxna resenärer få åka?

Nina sa...

Om det bara fanns tillräckligt med flygavgångar skulle åksjuka personer slippa sitta i flera timmar och pinas på diverse tåg.