fredag 6 juli 2007

Stänger!

Varför, SJ, stänger ni bistron så himla tidigt när tåget är försenat? Det är som att bistron stänger en viss tid, oavsett när tåget ankommer till slutstationen. Idag var tåget ungefär 20 min sent. Det skulle gå 16.24, men gick kanske 16.45. Så stänger de bistron 17.10. Då har man ju knappt hunnit sätta sig!

Litet tips, SJ: stäng bistron vid en speciell plats istället, till exempel efter Gnesta. Då slipper vi stressa när tåget är försenat.

3 kommentarer:

art[e]fact sa...

Bra förslag!!

Anonym sa...

Vissa saker kan man verkligen ställa klockan efter; när bistron stänger och när Flemingsbergarna börjar röra på sig. Flemingsbergarna är en grupp människor, som trots det faktum att 16:24-tåget inte stannar förrän på Stockholm Central (tillika tågets slutstation) 10 minuter innan ankomst måste ställa sig upp och blockera mittgång och vestibuler, allt för att försäkra sig om att komma av tåget. Den som har störst väska står alltid först och blockerar enda vägen ut för ALLA! P.S Flemmingsbergare älskar även att prata väldigt högt när de befinner sig i tystavdelning!

Linda sa...

Det bästa med Flemingsbergarna är ju att de inte släpper fram folk som ska AV i flempan.