fredag 9 januari 2009

Tack och hej!

Hemma igen efter en något dramatisk sista pendlarresa (någon blev sjuk och de fick ropa efter läkare) funderar jag lite på de knappa två åren jag har åkt med SJ. Det har hänt mycket roligt. Som till exempel den gången ett något skamset par smet ut från handikapptoaletten i vagn 6 efter att ha ockuperat den i omkring en halvtimme. Eller alla de gånger temperaturen har visat fel, alltifrån -46 till hur många plusgrader som helst mitt i vintern. Jag skrattar varje gång. Men det har även varit jobbigt med alla förseningar, jobbiga medresenärer och omlagda turer jag har fått stå ut med.

Nu ligger jag på rygg i sängen, med datorn balanserades på magen. Så här planerar jag att ligga fram tills min bebis kommer och det dröjer innan jag pendlar igen.

Jag har bjudit in en annan pendlare, en av de mer aktiva i kommentatorsfälten, att ta över bloggen i mitt ställe. Jag hoppas att bloggen på det sättet kan leva vidare tills det är dags för mig att åka tåg varje dag igen.

Hej så länge!

Linda

ps. Det kan hända att jag inte klarar att hålla mig helt borta och trots uteblivet tågresande skriver ett eller annat inlägg.

3 kommentarer:

Pendlarkompis sa...

Linda!
Tack själv för intressant blogg. Kommer sakna dig och dina rader!
Ha det så bra nu och njut av lite ledigt innan du får en annan att tänka på och njut framförallt av att slippa pendla och vad allt det innebär.

Hälsar Anna (6.21 - 16.24)

Linda sa...

Tack Anna! Vi ses i djur när den mörka tiden har vänt till ljus och sedan till mörk igen!

Pendlarkompis sa...

Japp, så får det bli!
A