torsdag 2 juli 2009

Stopp i trafiken

Det verkar ju vara lite halvdött här. Jag vet inte riktigt varför. Jag går ju bara hemma och har en bebis, inget annat.Nåja, i december börjar jag åka tåg igen. Då lever nog bloggen upp lite också. Kan inte tänka mig att jag klarar att hålla fingrarna borta.

8 kommentarer:

heja björn sa...

Känns dumt att säga det så här i juli, men jag längtar till december =P

gustav.erving sa...

Intressant och spännade blogg! Min särbo ska börja pendla GBG-STHL under hösten. Låter som att det kommer bli .. olika. Kan man dra av årskortet på deklarationen? Går det att göra samma sak med dubbelt boende. Någon som vet?

Linda sa...

Hej Gustav!
Ja, det går att dra av kostnaden för antingen dubbelt boende eller för resorna.
Spännande pendling...

Anonym sa...

Jag kan bidra med några SJ berättelser under tiden du inte pendlar - har samlat på så många anekdoter under mina 2 år med SJ ;o).

Särskilt kul tyckte jag var det här:
Jag gick in på kundcentret på Linköpings Central en torsdag kl 16:54 och bad tanten att boka resor för dem kommande fem dagar åt mig. Samma resa, samma tåg, fem dagar i rad. Det tog hennes kollega veckan innan inte mer än 3 minuter. Hon skakade bara på huvudet och sa att hon inte kan göra det nu, det brukar vara många som kommer runt den tiden. Jag tittade omkring mig och det var bara en kille till som redan betjänades och jag, men det gick alltså inte. Tre minuter senare gick jag förbi ett fönster och då såg jag henne sortera några viktiga broschyrer, säkert något så viktigt som SJ Prio information eller restidsersättningsformulärer.

Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad skylten med "Biljetter" på betyder om hon inte säljer biljetter. Men men ...

Anonym sa...

Vilken jväla död blogg det här är!

M sa...

Hej på er som fortfarande kollar här! Jag pendlar Nkpg-Sthlm och har fått nog på både SJ å många som åKer med SJ! Har pendlat över ett år nu och samlat på mig så många historier att jag tänkte börja blogga som terapi!!

Kika gärna in!
Inte helsnygg design men det får ni leva med så länge.

pöss på er alla pendlare!

http://livetsompendlare.blogg.se/

Lelle sa...

Hej
Vill du vara med i Kvällsöppet ikväll angående detta? Ring mig på 08-459 4625.
mvh
Lisa

Lelle sa...

Hej igen.
Gäller alltså Kvällsöppet i TV4. Ring mig snarast. Mvh Lisa T 08-459 46 25.