torsdag 3 december 2009

God jul och gott nytt år

På ett mycket brutalt vis påmindes jag i tisdags om hur mycket jag avskydde ljudslingan som gick på T-centralen i julas. Plingplong, små melodier och folk som säger god jul och gott nytt år på tusen olika språk. Det kanske är jättetrevligt för dem som susar förbi nån gång ibland och ser ett jättestort julpynt hänga i ringen och hör plingplong. Å vad mysigt, tänker de säkert.

Men när man hör det varje dag blir det smått irriterande. Och vad som är ÄN MER irriterande är att SJ återanvänder den gamla slingan i år igen.

(ja, jag vet att det är Jernhusen och inte SJ men det är mycket roligare när ni blir irriterade på att jag blandar ihop dem och så tänker jag lite potatoe potatoe. Ok det uttrycket funkar uppenbarligen inte i text, men ni hajjar.)

2 kommentarer:

Pendlarkompis sa...

ja det där tänkte jag oxå på en morgon, samma trudelutt som förra året.. brukar sätta mig med morgonlatten i hörncafeet(i väntan på tågets avgång)därför att där spelas det bra musik och det är nästan så att det kan överrösta den där nonstopstrudelutten...

Anonym sa...

JAAA! Det är JÄTTEKUL med att preciis ALLA struntar om det är Jernhusen, SL, Stockholmståg, Veolia, Taxi, Riksfärdtjänst. Det är ju ändå SJ hela skiten!
Så... Tack så väldigt mycket för att ni kommer in och gapar om att fotoautomaten inte funkar, att Tunnelbanan var sen, att nån har spillt kaffe på golvet i Centralhallen, att Jernhusen inte fyllt på kartor, att det inte finns nån turistinformation, åssåvidare i all oändlighet. Tack!

Men jag älskar mitt jobb iallafall... jag blir förtvivlad när "mina" resenärer hamnar i trubbel pga av förseningar eller annat strul. Det gör ont att i mång fall vara styrd till SJ Reglemente.
Välkommen in på Kundservice!